Wekelijkse column

Gepubliceerd op 16 oktober 2019 om 18:48

Lieve lezers, 

Vandaag weer een nieuw artikel in mijn wekelijkse column!

Deze week stond voor mij in het teken van confrontatie en acceptatie !

Er zijn  bepaalde omstandigheden momenteel , waardoor ik niet in het tijdsbestek mijn doelen zou kunnen behalen waarin ik ze zou willen behalen, dit was echt een enorme bittere pil en soms liet ik mij daardoor ook demotiveren en heb ik momenten gehad, waarop ik bepaalde dromen of doelen zelfs wilde opgeven.

Hierin komt een stukje confrontatie om de hoek komt kijken en elke keer  wanneer deze confrontatie zich aandiende, liet ik mij daardoor van mijn stuk brengen! 

Echter tijdens die momenten besloot ik niet op te geven en te kijken welke kleinere oplossingen ervoor zouden kunnen zorgen dat ik, in het ieder geval zeker ben van een uiterste datum waarin ik mijn doelen en dromen wens te behalen, ondanks dat ik er  deze week weer mee werd geconfronteerd , kreeg ik ook goed nieuws en de kleine stapjes bleken zijn vruchten afgeworpen te hebben , dit komt ook vooral door mijn geloof, ik merk dat wanneer ik vol houd en niet opgeef uiteindelijk daar kom waar ik wil komen, ondanks dat het misschien wat langer duurt en de weg er naar toe zwaar kan zijn! 

Hoe groot of hoe klein je dromen ook zijn , of hoe onmogelijk het soms lijkt ze te behalen , als je besluit ze  op te geven heb je zekerheid dat je ze nooit zult behalen en zul je blijven zitten waar je zit !

Stap je comfortzone uit en blijf doorzetten , je zult zien dat het zijn vruchten af zal werpen , Accepteer de situatie zoals hij op dat moment is en maak nieuwe plannen, neem risico's ! 

Laat je door niemand en door geen enkele situatie je dromen en doelen opgeven ! 

                                       Decide to make te rest of your life 

                                                 The best of your life 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.