Security in beauty met de producten van ShapeTape !

Gepubliceerd op 16 december 2023 om 07:12

Hallo Beautiful !

Bij deze wil ik graag een super fijn product met jullie delen die de girls op een mooie avond of op  een festival goed en zeker op hun plek kunnen houden ! 

Ik heb met enig regelmaat een outfit aan waarmee ik super vaak heb zitten hannesen om mijn meiden stevig op hun plek te kunnen houden

.. Frustrerend kan ik je vertellen en al helemaal wanneer je hiervoor niet de juiste producten tot je beschikking hebt en als je hiervoor producten probeert moet het ook nog eens een match zijn... ..zeker als je net als mij gevoelig bent en niet alles kunt dragen omdat het je gaat irriteren!

Zoals je hierboven kunt zien heb ik een prachtig topje aan... maar wanneer ik deze droeg zonder hulp van buiten af zakte deze steeds verder richting mijn nipple ... ik heb toch liever dat deze niet in het oog van andere mensen vallen wanneer ik dit soort mooie topjes draag hihi ! 

Ik ben gestuit op www.shapetape.nl en wat een vrijheid en zekerheid heb ik gekregen in het dragen van mijn favoriete stukken , sinds ik de fijne producten van deze website heb mogen proberen !

Ik heb zowel de nipple covers als de tape geprobeerd en  echt waar dit is gewoon DE match voor mij de producten zijn super makkelijk in gebruik en zitten ook nog eens heel erg fijn!

Bij aankoop van de producten vind je op de verpakking ook een simpele uitleg middels afbeeldingen voor het dragen van de tape..

Hun boob tape is gemaakt van  hele fijne en goede kwaliteit materialen ook opvallend is dat de producten heel erg fijn zitten waardoor je niet eens meer merkt dat je het draagt!

...Meiden dit blijft echt super lang en goed zitten( de boob tape is 5 meter lang en 7.5 centimeter breed )

En dan de nipple covers wat  heel fijn is( zeker omdat ik een gevoelig persoon ben)  je voelt ze niet zitten en wanneer ik een wat dunner stofje draag dekt hij alsnog goed en hoef ik niet nerveus te zijn...dat mijn pareltjes zich toch per ongeluk even laten zien dat is voor mij zeker  een win win situatie !

Kortom ik raad deze producten dan ook met plezier aan jullie aan!

..Ik zal hieronder nog een linkje naar de producten met jullie delen.

 

Girls Thank me later ;-) 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.