Jawel kies voor fotoalbum.nl

Gepubliceerd op 30 april 2023 om 08:16

Hi everyone, 

Ik ben zo ontzettend blij en trots op het resultaat van het fotoboek wat ik bestelde bij www.hetfotoalbum.nl.

IK moest dit met jullie delen.

Ik heb al eerder eens een fotoboek online besteld en ik vind het soms maar een gedoe met het fotoboek in elkaar zetten, maar bij deze website was het super simpel en de keuze qua fotoboeken en de indeling daarvan is ruim. Na de  bestelling was hij tot mijn verbazing echt heel snel binnen, en dat maakt het online bestellen natuurlijk leuker, we willen ofcorse het liefst zo snel mogelijk resultaat.

De prijzen zijn ook erg  aantrekkelijk,  geen verkeerd weetje toch :)!

Zodra ik hem binnen kreeg ben ik meteen gaan spieken en waauw wat een kwaliteit  , zoals je kan zien spreekt de cover meteen , de kwaliteit van het boek is echt niet te missen , al mijn mooie herinneringen met mijn kleine man zijn ontzettend mooi bewaard. 

Bij www.hetfotoalbum.nl heb je garantie dat je zeker niet teleurgesteld zult zijn op het resultaat en kun je met een gerust hart je mooie herinneringen bij hun laten vastleggen in een boek. 

Wat trouwens ook super  leuk is, mijn moeder was onlangs jarig en we besloten haar te verassen met fotoslingers ,met al haar leuke en mooie herinneringen, ze was heel ontroerd en super verrast, een  mooi cadeau op zich . 

Mochten jullie ook een fotoboek willen bestellen bij deze fijne website neem dan gerust een kijkje op www.hetfotoalbum.nl

En als je er eentje besteld zou ik het heel leuk vinden om wat van jullie te vernemen. 

 

Dikke knuf. 

Britt

 


Reactie plaatsen

Reacties

Voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is een voorbeeld reactie

Ander voorbeeld
een paar seconden geleden

Dit is nog een voorbeeld van een reactie.