Wekelijkse column

Gepubliceerd op 11 oktober 2019 om 11:21

Hoi allemaal!

Na een tijdje saai op de bank te hebben gezeten en  ik het bekende sleurgevoel probeerde  te ontvluchten bedacht ik mij ineens, ´ hoe leuk zou het zijn een wekelijkse column te hebben op mijn blog!? 

Een column over dromen, doelen , angsten, inspiratie en gevoelens en situaties waarin wij ons allen kunnen verplaatsen! 

IK kom van best wel ver gezien het feit dat ik het niet altijd even makkelijk heb gehad .

Daar komt dan ook gelijk  een angst van mij om de hoek kijken, ik hou er helemaal niet van om over negativiteit en het verleden te praten, maar daardoor heb ik des te meer grootste wensen , doelen en dromen voor mijn zoontje en mij! 

Zo is mijn aller aller grootste droom een leven onder Spaanse zon, het buiten leven , het relaxte bestaan en de ''ach morgen zien we het wel weer mentaliteit ,  het spreekt mij zo erg aan ! 

Na een korte ervaring te mogen beleven van drie maanden in Spanje ben ik wel tot de conclusie gekomen dat dit echt een leven is wat  bij ons past, ook zeker bij mijn zoontje van 6 die het liefst de hele dag sport en buiten is , ik schrijf op dit blog dan ook over hoe ik deze periode heb ervaren ! 

Momenteel Blog ik , dit ben ik gaan doen omdat schrijven en mooie ervaringen delen een passie van mij is en uiteraard in de hoop dat dit een succes word zodat ik ...... Jawel dit als passie kan blijven doen overal en altijd! Ook lijkt het mij zo gaaf om als gewone moeder van een prachtige zoon hierin groot te worden en daarmee een inspiratie te zijn voor vele andere moeders c.q.  ouders !  

IK bemerk wel hoe moeilijk het blog wereldje kan zijn , je blog promoten, mensen geboeid houden  en vernieuwend blijven! Geloof me het kan best een opgave zijn, maar ook al is het lastig ik laat me niet uit het veld slaan en begin , bij het begin , namelijk dat het leuk moet blijven en geen must word.

Zo blijf je een mooi content houden! 

In deze wekelijkse column zou ik graag over deze onderwerpen willen schrijven en ook het avontuur willen aangaan met de dingen die ik deel en sommige angsten niet uit de weg gaan kortom  mezelf nog beter te leren kennen en uit te dagen! Doen jullie met mij mee? 

Ook zou het ik heel leuk vinden, voor diegene die dat zouden willen uiteraard ervaringen te ontvangen die wellicht mooi bij dit column kunnen passen! Van elkaar kunnen we immers leren en ook kunnen we elkaar inspireren!

 

Helpen jullie mij dichter bij de droom te komen ? IK zou dat echt waarderen en geweldig vinden!  volg me op mijn blog en op Instagram zo helpen jullie mij hierin te groeien! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wanda
3 jaar geleden

Het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft en dat het niet voelt als moeten. Succes met je blog!

Rory
3 jaar geleden

Precies wat Wanda zegt. Het 'moet' (what's in a word) geen moeten worden. Authenticiteit is een van de belangrijkste dingen hierin (vind ik). En een lange adem hebben (ik ben zelf ook al vanaf 2013 bezig) en goede content produceren. Het allerbelangrijkste: het leuk vinden en vanuit een flow bezig zijn. Succes met je blog!