Home » Fotofabriek

Fotofabriek

Gepubliceerd op 9 mei 2019 om 11:23

 

Lieve allemaal,

zoals jullie weten wilde ik één  van onze  mooiste ervaringen  samen laten komen in een fotoboek.

Mijn zoontje, moeder en ik hebben drie maanden in Spanje , Puerto de Mazarron gewoond.

Deze mooie herinneringen wilde ik zo goed als mogelijk uit laten komen in het boek, alleen wist ik niet goed waar ik zoeken moest. Gelukkig kreeg ik een geweldige tip, om naar de website van www.fotofabriek.nl  te gaan, zij bleken ook als beste getest  door Avro tros dus verwacht je kwaliteit. 

 Over kwaliteit beschikt fotofabriek zeker , dus wilde ik deze tip graag met jullie delen!

Ik moet jullie  eerlijk bekennen dat ik niet heel geduldig ben betreffende  bewerkingsprogramma's  en vaak ook eerder geagiteerd de sites van vele verlaat. 

Maar de website van fotofabriek verraste me positief , de weg wijst zich heel makkelijk vanzelf en het bewerkingsprogramma is super fijn en makkelijk om mee te werken. 

Wat ik heel belangrijk vind is dat wanneer je het boek opent, je de sfeer proeft zoals je die momenten beleeft hebt en wat zo top is aan het programma, is dat je de indeling volledig naar eigen smaak kan inrichten ,  wil je het wat rustiger dan kun je zelf bepalen om wat minder foto's op de pagina te plaatsen of juist wat meer en wil je  verdeeld of meer geordend er is een ruim aanbod, ik koos voor een wat speelser effect door elke pagina een andere indeling te geven, ook heb je keuze uit tal van graphics waardoor het nog persoonlijker word , het schrijven van teksten is mogelijk en,  as you all now, ik hou onwijs van teksten schrijven  dus was dit voor mij een must,  het programma geeft heel duidelijk aan of de foto wel of niet geschikt is en kun je eventueel voor vragen bij de chat terecht! 

Kortom het is nog een leuk programma om mee te werken ook en dat uit mijn mond ! 

 

De verzending verloopt ook heel gemakkelijk en fijn , ze sturen je een bevestiging per mail en een track&trace code,  ik heb het fotoboek super snel binnen gekregen die je trouwens netjes en respectvol verpakt binnen krijgt!

Toen ik het opende was het boek groter dan dat ik had verwacht en wat een super mooi resultaat.

 Ik heb gekozen voor een Hardcover fotoboek van 30x 30 met 24 pagina's! 

 

Wat een geweldig resultaat , zo mooi en kwalitatief had ik het niet durven hopen ,  ik werd zelfs een klein beetje emotioneel toen ik het boek opende, wat ik wilde bereiken is gebeurd onze mooie reis is precies zoals ik wilde terug gekomen in het boek!

Dit is wat je wilt als  je voor een fotoboek gaat, je kan tevens van alles bestellen bij fotofabriek, zo heb je een ruime keuze uit het type fotoboek en kun je visitekaartjes, wanddecoraties, foto's , agenda's, kalender's en nog veel meer bij hun bestellen! 

Kortom ze zijn bij fotofabriek: zeer klantvriendelijk en klantgericht! 

Ze hebben een zeer ruim aanbod

De kwaliteit prijs verhouding is subliem! 

En ook belangrijk , geen stress voor het ontvangen! 

 

IK weet bij wie ik voortaan ga bestellen! en raad jullie zeker aan even te kijken op hun website , ik zal de linkjes onder dit bericht plaatsen!

Want beauty of lifestyle wilt natuurlijk het mooiste van het mooiste en het beste van het beste, maar wel op een leuke originele manier!

 

Laat je het me weten als je gekozen hebt voor www.Fotofabriek.nl

 

Dikke knuffel Britt 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.